TRANSPORT GRATUIT PENTRU COMENZI CU VALOARE MAI MARE DE 349.99 LEI.
LIVRARE GRATUITĂ ÎN ORAȘUL BRAȘOV.

Acasă » Protecție Date

Politica de confidetialitate si prelucrare a datelor personale

Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi liberă circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice GRIGORE EMILIA PAULA INTREPRINDERE INDIVIDUALA are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră. Scopul colectării datelor este pentru reclamă, marketing si publicitate precum administrarea comenzilor plasate.

Nu sunteţi obligat(ă) să furnizaţi datele cerute, acestea fiind însă necesare pentru prelucrarea si livrarea comenzilor plasate către dumneavoastră si pentru a beneficia de ofertele si reducerile magazinului nostru online. Refuzul dumneavoastră determină imposibilitatea de a procesa si livra comenzile plasate si imposibilitatea de a vă anunta regulat despre ofertele si reducerile magazinului nostru online. Datele furnizate nu sunt oferite către terti cu exceptia situatiilor când sunt absolut necesere pentru onorarea comenzilor, încasarea contravalorii comenzilor si când sunt solicitate de către organele de stat abilitate.

Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator şi sunt comunicate numai companiei de curierat prin intermediul căreia se fac livrările.

Dacă doriţi să primiţi informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de GRIGORE EMILIA PAULA INTREPRINDERE INDIVIDUALA prin intermediul magazinului online vă rugăm să vă înscrieti la newsletterul nostru, specificând numele si adresa dumneavoastră de e-mail. Dacă doriti să achizitionati un produs sau serviciu din magazinul online vă rugăm să completati datele cerute în formularul de comandă (nume, prenume, adresă, localitate, judet, adresă de e-mail, număr de telefon).

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor*. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa prin e-mail la adresa de contact contact@jocorama.ro. De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiţiei. Datele dumneavoastră nu vor fi transferate în străinătate.

Dacă unele dintre datele dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informaţi cât mai curând posibil.
_______________________________________________________________
Observaţie:
*orice persoană are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor ce o privesc.
*orice persoană are, de asemenea, dreptul de a se opune, în mod gratuit şi fără nicio justificare, la prelucrarea datelor sale personale în scopuri de marketing direct.

GRIGORE EMILIA PAULA INTREPRINDERE INDIVIDUALA este operator de date cu caracter personal înscris în registrul de evidentă a prelucrărilor de date cu caracter personal.

Dacă v-ati înscris la newsletterul nostru atunci veti primi periodic, în căsuta de e-mail, informatii despre produsele si serviciile magazinului nostru. Dacă nu mai doriti să primiti newsletterul de la www.jocorama.ro, vă puteti dezabona oricând urmând linkul din footer-ul newsletterului primit prin e-mail sau printr-o înstiintare scrisă, pe e-mail, la adresa contact@jocorama.ro, în care să specificati acest lucru.

 • Haba
 • Ravensburger
 • Baufix
 • Smart Games
 • Brio
 • Orchard Toys
 • Schleich
 • Safari
 • Playmobil
 • Revell
 • Clementoni
 • Bully Land

"JOCORAMA.RO" şi pagina de Facebook "JOCORAMA" (fostă "MAGIA CĂRŢILOR") este un proiect de familie pornit din pasiunea pentru cărţi şi jocuri a celor doi copii ai noştri. Din dorinţa de a împărtăşi celorlalţi părinţi din experienţa noastră, am ales să comercializăm cărţi educative şi jocuri de cea mai bună calitate. Multe dintre ele se regăsesc şi în biblioteca, respectiv rafturile noastre, şi de aceea suntem bucuroşi să le prezentăm şi să facem recomandări personalizate.

Emilia & Bogdan

Grigore Emilia Paula Intreprindere Individuală

Str. Zorilor, nr. 16, Braşov, 500265

Nr. Reg. Com.: F8/426/2018

CIF: 39423111

ING Bank Braşov

RO94INGB0000999908836113

Telefon: 0729 074 299 / 0721 344 595

Email: contact@jocorama.ro

Urmăreşte-ne pe Facebook